dilluns, 2 d’abril del 2018

Guisat d'ànec de festa major a la Cava


Aquesta recepta es correspon amb el guisat de mut publicat al llibre "La cuina del Delta de l'Ebre" i es feia en motiu de la Festa Major de la Cava. Nosaltres l'hem feta amb ànec de caçera.

Ingredients (2-3 persones):

1 ànec net plomat i tallat a octaus
4-5 alls
1 fulla de llorer
1 culleradeta de pebre vermell dolç
10-12 ametlles torrades pelades
un grapat de pinyons
2 cullerades soperes de conyac o vi ranci

Posem una cassola de fang al foc amb una miqueta d'oli (compte , la pell de l'ànec en deixa anar força) i el conyac o vi ranci i hi sofregim els talls d'ànec.

Mentrestant, fem una picada amb les ametlles, els pinyons i els alls pelats.

Quan l'ànec tingui color, hi afegim la picada , el llorer i el pebre vermell. Hi aboquem immediatament aigua bullint fins a cobrir l'ànec i deixem que cogui a foc mig fins que no sigui cuit l'ànec.



Seguidors